Inschrijven

U kiest 15 verschillende renners waarvan u denkt dat deze goed in de Tour de France zullen presteren. De 15 renners van uw keuze vult u in op het deelnameformulier.

Op uw deelnameformulier vermeldt u drie reserve-renners; deze kunnen in volgorde van vermelding de plaatsen innemen van renners die op het laatste moment niet aan de proloog begonnen zijn. Let op, reserve-renners nemen niet de plaats in van renners die uitvallen tijdens de etappes van de Tour de France! In het echt gebeurt dat immers ook niet
_________________________________________________________________________

Invullen deelnameformulier

Je kunt jouw favoriete renners op twee manieren aan jouw deelnameformulier toevoegen. In dit voorbeeld wil je Bauke Mollema aan jouw lijst toevoegen

Mogelijkheid 1

Stap 1:

Vul in het zoekveld (zie voorbeeld 1) het rugnummer, naam of team van Bauke Mollema in. In dit voorbeeld wil je op basis van de achternaam “Mollema” Bauke Mollema aan jouw deelnameformulier toevoegen. In het zoekveld (zie voorbeeld 1) begin je met invoegen van de achternaam. (zie voorbeeld 2) Tijdens het invullen zie je de mogelijke keuzes steeds kleiner worden. Uiteindelijk kom je bij het scherm met de gegevens van Bauke Mollema (zie voorbeeld 3)

Stap 2:

Ga met je muis naar de foto, vlag of naam in het scherm zoals weergegeven in voorbeeld 3 en druk op de linker muisknop.

Stap 3

In het scherm verschijnt een vinkje. (zie voorbeeld 4) Hiermee heb je Bauke Mollema aan jouw lijst toegevoegd.

Voorbeeld 1voorbeeld 1

Voorbeeld 2voorbeeld 2

Voorbeeld 3 voorbeeld 3

Voorbeeld 4voorbeeld 4

Mogelijkheid 2

Stap 1

Scrol door het inschrijfformulier tot je bent aangekomen bij het scherm zoals weergegeven in voorbeeld 3.

Stap 2:

Ga met je muis naar de foto, vlag of naam in het scherm zoals weergegeven in voorbeeld 3 en druk op de linker muisknop.

Stap 3

In het scherm verschijnt een vinkje. (zie voorbeeld 4) Hiermee heb je Bauke Mollema aan jouw lijst toegevoegd.
________________________________________________________________________

Het is toegestaan om met meer formulieren onder dezelfde naam deel te nemen. Tip: zet een nummer achter formulieren met dezelfde naam bijvoorbeeld: "Erik Breukink 1" en "Erik Breukink 2"

Met de gekozen renners zijn in elke etappe punten te verdienen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, staat vermeld in de spelregels. Degene die na de laatste etappe van de Tour de France de meeste punten heeft, wint een mooi geldbedrag.

Deelnameformulieren (volledig ingevuld) kunnen tot uiterlijk zaterdag 29 juni 2024, 15:00 uur ingeleverd worden.

Tellen alle etappes van de Tour de France mee?
Alle etappes van deze editie van de Tour de France tellen mee.

Waarheen moet ik het inschrijfgeld overmaken?
Bij deelname aan het individuele klassement. Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 7,50 (7 euro en 50 eurocent).
 Het verschuldigde bedrag moet direct na aanmelding voor deelname, via uw eigen bank met behulp van iDEAL (een online betaalmiddel), worden voldaan.

Bij deelname aan het ploegenklassement. Het inschrijfgeld bedraagt, naast de € 7,50 (7 euro en 50 eurocent) voor elk individueel deelnameformulier, slechts 4 euro. (1 euro per deelnameformulier)). Totale kosten voor deelname met een ploeg aan het ploegenkomst bedraagt € 34,-

Het verschuldigde bedrag moet direct na aanmelding voor deelname, via uw eigen bank met behulp van iDEAL (een online betaalmiddel), worden voldaan..

 

STEL HIER JE LIJST SAMEN